O reteta pentru o delicatesa din Groenlanda, cu un gust mai putin obisnuit pentru europeni.
In interiorul focii se introduc apoi piguini de talie mica, dupa care se toarna grasime de foca. Continutul este golit de aer, dupa care se lasa undeva la fermentat timp de sapte luni. Kiviak ar insemna pasare fermentata. Pinguinii se introduc intacti, adica cu tot cu blana, cioc, gheare, etc. Dupa sapte luni, se scot si se curata de balana, dupa care se mananca. Suna ciudat, dar acest fel de mancare este considerat o delicatesa!
Sursa->http://www.kanald.ro/
blana, balana sau cum mai aveti de gind sa scrieti!!??!!?? nu-mi revin.... ba, voi sinteti prosti?
RăspundețiȘtergereUn om care publică materiale interesante pe un blog, fără să fie plătit pentru asta, greșește o literă. Tu presupun că ești perfect...doar că îți place să jignești persoane despre care n-ai habar.
Ștergere